CHAMPAGNE BAR & RESTAURANT
IN BUDAPEST
Life is too short not to give yourself the opportunity to celebrate every day. Sophisto brings you the best of the bubbles, from small Hungarian champagne houses to great French classics. A relaxed champagne breakfast, an afternoon tipple, an elegant evening toast - come to us anytime.

Enjoy the hustle and bustle of Budapest in the immediate vicinity of the Basilica, because life is beautiful when it's bubbly.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne adj magadnak lehetőséget a mindennapokban az ünneplésre:
a Sophisto Champagne Bar a kis magyar pezsgőházaktól a nagy francia klasszikusokig hozza el neked a buborékok legjavát.
Laza pezsgős reggeli, délutáni ejtőzés, elegáns esti koccintás – hozzánk bármikor jöhetsz.

Élvezd nálunk a budapesti forgatagot a Bazilika közvetlen szomszédságában, hisz az élet akkor szép, ha pezsgő!
NEWSLETTER
If you are looking for the perfect venue for:

Corporate meetings
Quarterly/Year-end evalations
Birthday celebrations
Private gatherings

Sophisto is the place to be! 😊
Image
Arrange an unforgettable event with us and enjoy your get-together within an exclusive ambience,with limitless possibilities of fine champagne and try our signature dishes, that are prepared by your requests personally!

More info and reservation:

info@sophisto.hu
+36 (20) 414-6666
REVIEWS

“Pezsgő, champagne vagy prosecco? Nem ugyanaz, és a Sophistóban megtudod, miért”

player.hu, 2022.12.

Tovább a cikkhez

“Összefoglalva, mindenkinek ajánljuk a Sophistót, hiszen egy olyan lelkes csapat vár Bennünket, akinek a szaktudása és a szakmája iránti elkötelezettsége is kimagasló, valamint egy remek kialakítású és elhelyezkedésű helyen indíthatjuk a napunkat.”

Brunchbudapest.com, 2022.12.

Tovább a cikkhez

“Legyen szó egy könnyű brunch-ról, egy romantikus randevúról vagy egy baráti vacsoráról, a Sophisto Champagne Bar garantáltan beváltja a hozzá főzött reményeket.”

Hamu és Gyémánt, 2022.12.

Tovább a cikkhez

“A pezsgő méltó kísérője lehet kacsának, vagy akár steaknek is" - tudtam meg Fóti Gyulától, a Sophisto vezető sommelierétől.”

Life.hu, 2022.12.

Tovább a cikkhez

“EGY PEZSGŐBÁR, AHOL NEM CSAK INNI ÉRDEMES: FENSÉGES ÉTELEK A SOPHISTÓBAN”

SÓBORS, 2022.12.

Tovább a cikkhez

“EGY PEZSGŐBÁR, AHOL NEM CSAK INNI ÉRDEMES: FENSÉGES ÉTELEK A SOPHISTÓBAN”

WE LOVE BUDAPEST, 2022.12.

Tovább a cikkhez

“Hol máshol lenne érdemes összekoccintani pezsgőspoharunkat és megünnepelni az elmúlt évet, mint a belváros üde színfoltjának számító Sophisto Champagne Bar-ban.”

Funzine, 2022.11.

Tovább a cikkhez

"A Bazilika szomszédságában található műemlék épület üzletsorában kialakított helyszín egyaránt kedvez azoknak, akik kellemes környezetben beszélgetnének pár finom falat mellett, exkluzív helyszínt keresnek a következő randijukhoz"

Coloré, 2022.10.

Tovább a cikkhez

"A hangulatos nyári teraszon különféle, főként tojásos, francia brunchvonalhoz igazodó reggeliket kóstolhatunk, miközben gyönyörködhetünk a Bazilika szépségében.”

Funzine, 2022.08.

Tovább a cikkhez

"A kozmopolita életérzés és a brunch kéz a kézben járnak: van annál menőbb, mint délelőtt pezsgőt vagy proseccót kortyolgatva reggelizni a Bazilika mellett?"

Streetkitchen.hu, 2022.10.

Tovább a cikkhez

"Azoknak sem kell aggódni, akik általában nem a pezsgőknél nyitják ki az étlapot. A kínálatban egyaránt megtalálhatóak koktélok, spiritek és a szűk étlapban à la carte különlegességek. "

marieclaire.hu, 2022.10.

Tovább a cikkhez

"A bár koncepciójának egyedisége, hogy nemcsak a niche tételekből biztosít poharas lehetőséget, hanem saját események keretében számos izgalmas kóstolósor alapján ismerhetjük meg a híres pezsgőtermő vidékeket és azok buborékos nedűit.”

Funzine, 2022.09.

Tovább a cikkhez

"Ha valami fényűzőt és elegánsat szeretnénk, a legjobb választás a pezsgő. Ha valami könnyed és frissítő ital a cél, érdemes kipróbálni a proseccót vagy a cavát. Ha pedig valami gyümölcsösre vágynánk, a habzóbor a legmegfelelőbb ital. Bármelyiket is választjuk, a vendégek biztosan élvezni fogják az ünneplést egy (vagy két!) pohárral a kezükben, miközben beavatjuk őket a buborékos nedű rejtelmeibe.”

Nőklapja.hu, 2022.09.

Tovább a cikkhez

"Mi a különbség a pezsgő, a prosecco, a cava és a habzóbor között? Melyiket milyen alkalomra érdemes használni? Fóti Gyula, a Sophisto Champage Bar sommelier-je segít megfejteni a talányt."

Woohoo.hu, 2022.10.

Tovább a cikkhez

"“Az élet akkor szép, ha pezsgő!” – vallja a város legújabb pezsgőbárjának csapata. A Sophisto közvetlenül a Bazilika szomszédságában várja a buborékok szerelmeseit, felvonultatva a kis magyar pezsgőházak dédelgetett remekeit és a legnagyobb francia klasszikusokat is,”

Funzine, 2022.09.

Tovább a cikkhez

"Csütörtökön este ünnepélyes körülmények között, hivatalosan is megnyílt Budapest belvárosában a Sophisto Champagne Bár, amely az egyre trendibb pezsgőkultúra szolgálatába állt.”

turizmus.com, 2022.09.

Tovább a cikkhez
Image
NEWSLETTER